Bramborová bábovka 2

1 h 30 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 69928x
Netradiční úprava brambor, netradiční bábovka.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků. Žloutky, cukr, vanilkový cukr a máslo vyšleháme do husté pěny.

Brambory uvaříme, necháme vychladnout a prolisujeme.

Do pěny vmícháme brambory a smetanu. Mouku smícháme s práškem do pečiva a rozinkami, přidáme ji k ostatnímu a dobře spojíme. Nakonec do hmoty přidáme vyšlehaný tuhý sníh z bílků.

Těsto na bramborovou bábovku dáme do vymazané a vysypané bábovkové formy, pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut na 180 °C.

.Renča. autor receptu:

Bramborová bábovka 2

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,9
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bramborová bábovka 2

Recept se nachází v 65 kuchařkách
.Renča.
Dnes připravujeme BRAMBORY 38 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborová bábovka 2

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Komentář k receptu Bramborová bábovka 2 luckyangel 07.04.2016 15:52:30

    Výborná, krásně žlutá, jednoduchá. Brambory uvařené včera na polévku, placky a bábovku. Přidala jsem kousky čokolády ala stacciatela. Rozinky jsem vynechala, protože synkovi nejedou.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Bramborová bábovka 2
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept