Recept na kynutý bramborák se škvarkami, který můžeme podávát samostatně s čerstvou zeleninou nebo jako přílohu k pečeným masům.
0.5 lžičky | cukr |
10 stroužků | česnek |
3 ks | vejce |
150 ml | mléko |
15 g | droždí |
200 g | hladká mouka |
300 g | brambory vařené ve slupce |
100 g | vepřové škvarky |
700 g | brambory |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
1 lžíce | sušená majoránka |
podle potřeby | |
sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena