Bramborák

30 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 60433x
Bramborák chutná jistě všem.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 14 lidí)


Postup přípravy receptu

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Necháme odstát vodu, kterou naběračkou odstraníme.

Nastrouhané brambory přelijeme mlékem, aby neztmavly. Vmícháme majoránku, kmín, sůl, pepř, lisovaný česnek, vejce, mouku a směs promícháme.

Na pánvi rozpálíme sádlo a z těsta tvoříme placky, které pečeme po obou stranách dozlatova.

Bramboráky podáváme jako přílohu k minutkám, nebo jako samostatný pokrm se zamíchaným na kostičky nakrájeným uzeným masem nebo také se zelím.

Kačák autor receptu:

Bramborák

Počet přidaných receptů: 48

Ingredience

Vaše cena 189 běžně 7500 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
45 hlasujících
  • Recept Bramborák - Už se smaží.

Kuchařky obsahující recept Bramborák

Recept se nachází v 93 kuchařkách
KDI
VARENIE 4309 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů
LUBOŠ
TĚSTO A MOUČNÍKY, CHLÉB 425 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bramborák

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Bramborák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept