Klasické ragú k těstovinám podle boloňského receptu.
50 g | máslo |
1 ks | cibule |
1 ks | celer |
1 ks | mrkev |
3 lžíce | olivový olej |
2 konzervy | krájená rajčata |
250 g | hovězí mleté maso |
1 sklenka | červené víno suché |
250 g | hovězí vývar |
250 g | mleté vepřové maso |
1 sklenka | mléko plnotučné |
0.75 l | rajčatová šťáva |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
bazalka |
autor null
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena