Rychlá příprava guláše z hovězího, brambor a hub.
2 lžíce | olej |
750 g | brambory |
650 ml | hovězí vývar |
2 lžičky | pálivá mletá paprika |
450 ml | hotová rajčatová omáčka |
300 g | hovězí roštěná (minutkový steak) |
100 g | lesní houby nebo žampiony |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
1 kelímek | bílý jogurt |
1 hrst | listová petržel |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena