Recept na zelňačku podle mého receptu.
sůl | |
1 ks | cibule |
2 l | voda |
1 lžíce | libeček |
3-4 ks | bobkový list |
1.5 kelímku | zakysaná smetana |
0.5 lžičky | drcený kmín |
2-3 lžičky | mletá sladká paprika |
1 balíček | kysané zelí |
0.5 kostky | bylinkový bujón |
4-5 ks | brambory |
1.5 kg | uzené kosti |
podle chuti | |
---|---|
1-2 lžičky | majoránka |
mletý barevný pepř | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
hotová jíška |
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
Jsou tady další mrazivé dny a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena