Biftek s fazolovými lusky

30 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2806x
Recept na biftek z falešné svíčkové.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso dlaní upravíme na požadovanou velikost, opepříme čerstvě umletým a trochou barevného pepře a necháme v lednici chvilku odpočinout.

Nakrájíme si špek na menší kousky. Fazolové lusky propláchneme horkou vodou a dáme chvíli povařit. Na pánvi dáme smažit špíček, po chvilce přidáme fazolky a restujeme. Na grilovací pánvi na trošce oleje zprudka osmahneme maso do požadovaného stupně propečení.Do výpeku dáme trošku másla.

Biftek s fazolovými lusky dáme na nahřátý talíř a přelijeme máslem. a následně jím polijeme maso na talíři. Podáváme například s opečenými brambory.

Gas autor receptu:

Biftek s fazolovými lusky

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Biftek s fazolovými lusky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 4961 kJ / 1185,0 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Biftek s fazolovými lusky

Recept se nachází v 7 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3312 receptů
zjirousek
Maso hovězí 739 receptů
pavel.psenda
moje recepty 158 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Biftek s fazolovými lusky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Biftek s fazolovými lusky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept