Bezlepkové listové těsto

15 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5855x
Recept trochu neobvyklý. Použití je jako u klasického listového těsta.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Všechny tři ingredience smícháme na vále dohromady.

Vzniklé těsto necháme minimálně 10 minut odpočinout. Těsto je více lepivé, proto se musí více podsypávat.

S bezlepkovým listovým těstem pracujeme jako s klasickým listovým těstem. Je dobré naslano i nasladko.

autor receptu:

Bezlepkové listové těsto

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Bezlepkové listové těsto

Recept se nachází v 25 kuchařkách
vařecka
Kuchařka sladkosti 1193 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
JITKA
nikča 267 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Bezlepkové listové těsto

Přidat příspěvek k receptu Bezlepkové listové těsto
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept