Béřovický králík

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1515x
Výborný recept na chutnou úpravu nejen králičího masa.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky a česnek prolisujeme.

Smícháme olej, vodu, sůl, pepř, kečup, hořčici, papriku, nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Králičí maso vložíme do marinády a necháme odležet do druhého dne.

Králičí maso pečeme v troubě zhruba 1,5 - 2 hodiny při 180 °C.

Béřovického králíka podáváme s knedlíkem a zelím.

Niky autor receptu:

Béřovický králík

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Béřovický králík

Recept se nachází v 28 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7481 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Béřovický králík

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Béřovický králík
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept