Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta

30 min | hlavní chod | 8 porcí | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 4491x
Recept dokonalé spojující chutné těstoviny se sýrem ricotta, cuketou a lanýžovou paštikou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej na středním plameni. Přidejte nakrájenou šalotku a česnek rozdrcených v drtiči, smažte 3 - 4 minuty do změknutí. Přidejte cuketu a máslo, vařte 10 minut za občasného míchání.

Přidejte ricottu, paštiku z černých lanýžů a lanýžový olej, duste na mírném ohni po dobu 5 minut. Penne uvařte podle návodu na obalu, sceďte a vraťte zpátky do hrnce.

Přidejte směs s ricottou, sůl a pepř s teplými těstovinami a vše dobře promíchejte.

Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta servírujte na talíře a podávejte.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Barilla autor receptu:

Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta

Počet přidaných receptů: 13

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta

Recept se nachází v 33 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Těstoviny 771 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta

Přidat příspěvek k receptu Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept