Banánový chléb pro domácí pekárny

1 hod | moučník | 10 porcí | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3990x
Australský recept na banánový chléb bez přízdob.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vkládejte do nádoby ingredience tak, jak jsou psané. Nejdříve olej, vejce, jedlou sodu, rozmačkané banány, cukr, hladkou mouku a nakonec kypřící prášek.

Nastavíme pekárnu na Těsto a nechte míchat asi 5 minut. Pak nastavíme režim Pečení na 50 minut. Pokud po 50 minutách ještě nebude chléb upečen, přidáme 10 - 15 minut.

Nakonec vyjměte nádobu z pekárny a necháme 10 minut chladnout. Vyjmeme chléb a necháme ho odpočívat na mřížce.

Banánový chléb pro domácí pekárny podáváme podle chuti.

workoholicka autor receptu:

Banánový chléb pro domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Banánový chléb pro domácí pekárny

Recept se nachází v 27 kuchařkách
Chléb
workoholicka
Chléb 4 recepty
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2630 receptů
zjirousek
Chleba 170 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Banánový chléb pro domácí pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Vzdyt to je americky recept Mirka M. 16.06.2012 20:13:37

    Banana bread je americky recept ne? Pecu jej kazdy tyden a tady tento recept je uplne zakladni. Pokud tam pridate nasekane orechy a skorici, tak si mnohem vice pochutnate! Zdravim z Floridy!

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Banánový chléb pro domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept