Balatónská specialita

30 min | hlavní chod | 4 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 776x
Jednoduchý a rychlý recept na kořeněnou masovou směs s okurkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Připravíme si maso, můžeme použít kuřecí, ale i vepřové karé, libové stehno nebo maso krůtí. Maso nakrájíme na nudličky.

Cibuli oloupeme, nakrájíme a na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Přidáme maso a restujeme až do chvíle, kdy je maso pěkně bílé. Snížíme teplotu, osolíme, okořeníme a na závěr přidáme nastrouhané sterilované okurky. Použijeme větší kousky. Balatónskou specialitu 20 minut dusíme. Po této době ještě přidáme hořčici a chvíli prohříváme.

Balatónskou specialitu podáváme s čerstvým chlebem.

Szombat autor receptu:

Balatónská specialita

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11881 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Balatónská specialita

Recept se nachází v 35 kuchařkách
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8212 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Balatónská specialita

Přidat příspěvek k receptu Balatónská specialita
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept