Babiččina jemná rybí pomazánka

45 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2130x
Lahodná pomazánka z rybího filé, která nezapáchá a je lehce stravitelná. Díky těmto vlastnostem chutná i těm, kteří rybám zrovna neholdují. Recept zvládne i začátečník.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Červenou cibuli a kyselou okurku nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme na jemno.

Rybí filé podusíme na pánvi. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou. Podušené filé přendáme do misky, rozmělníme vidličkou a necháme zchladnout.

K rybímu filé přidáme pokrájenou cibuli a okurku. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a nasekanou petrželkou. Nakonec vmícháme 100 g majonézy nebo jogurtu - případně půl na půl.

Babiččinu jemnou rybí pomazánku podáváme s bílým pečivem a plátkem citronu.

autor receptu:

Babiččina jemná rybí pomazánka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Babiččina jemná rybí pomazánka

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů
Katika
pomazánky 288 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept