Babiččina jemná rybí pomazánka

45 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2208x
Lahodná pomazánka z rybího filé, která nezapáchá a je lehce stravitelná. Díky těmto vlastnostem chutná i těm, kteří rybám zrovna neholdují. Recept zvládne i začátečník.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Červenou cibuli a kyselou okurku nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme na jemno.

Rybí filé podusíme na pánvi. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou. Podušené filé přendáme do misky, rozmělníme vidličkou a necháme zchladnout.

K rybímu filé přidáme pokrájenou cibuli a okurku. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a nasekanou petrželkou. Nakonec vmícháme 100 g majonézy nebo jogurtu - případně půl na půl.

Babiččinu jemnou rybí pomazánku podáváme s bílým pečivem a plátkem citronu.

autor receptu:

Babiččina jemná rybí pomazánka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Babiččina jemná rybí pomazánka

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
Katika
pomazánky 288 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept