Babiččina jemná rybí pomazánka

45 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2689x
Lahodná pomazánka z rybího filé, která nezapáchá a je lehce stravitelná. Díky těmto vlastnostem chutná i těm, kteří rybám zrovna neholdují. Recept zvládne i začátečník.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Červenou cibuli a kyselou okurku nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme na jemno.

Rybí filé podusíme na pánvi. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou. Podušené filé přendáme do misky, rozmělníme vidličkou a necháme zchladnout.

K rybímu filé přidáme pokrájenou cibuli a okurku. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a nasekanou petrželkou. Nakonec vmícháme 100 g majonézy nebo jogurtu - případně půl na půl.

Babiččinu jemnou rybí pomazánku podáváme s bílým pečivem a plátkem citronu.

autor receptu:

Babiččina jemná rybí pomazánka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11881 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Babiččina jemná rybí pomazánka

Recept se nachází v 34 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8209 receptů
Katika
pomazánky 288 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Babiččina jemná rybí pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept