Azu po tatarsku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 45961x
Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny.

Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list.

Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.

autor receptu:

Azu po tatarsku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2639 běžně 4350 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
20 hlasujících
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku.

Kuchařky obsahující recept Azu po tatarsku

Recept se nachází v 80 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Jozar
Hovězí 323 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Azu po tatarsku

Celkový počet komentářů u receptu: 11
Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Azu po tatarsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept