Azu po tatarsku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 49357x
Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny.

Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list.

Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.

autor receptu:

Azu po tatarsku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 1790 běžně 2990 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
20 hlasujících
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku.

Kuchařky obsahující recept Azu po tatarsku

Recept se nachází v 81 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Jozar
Hovězí 328 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Azu po tatarsku

Celkový počet komentářů u receptu: 11
Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Azu po tatarsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept