Azu po tatarsku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 27129x
Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny.

Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list.

Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.

autor receptu:

Azu po tatarsku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1990 běžně 19900 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
18 hlasujících
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku.

Kuchařky obsahující recept Azu po tatarsku

Recept se nachází v 75 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Jozar
Hovězí 295 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Azu po tatarsku

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Azu po tatarsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept