Azu po tatarsku

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 51012x
Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny.

Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list.

Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.

autor receptu:

Azu po tatarsku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,3
dobrý recept
20 hlasujících
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku.
  • Recept Azu po tatarsku - Vepřové Azu po tatarsku

Kuchařky obsahující recept Azu po tatarsku

Recept se nachází v 82 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Jozar
Hovězí 335 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Azu po tatarsku

Celkový počet komentářů u receptu: 11
Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Azu po tatarsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept