Alobalové překvapení

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 5426x
Jednoduché pečení masa se zeleninou v alobalu.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřové kotlety zbavíme tučnějších okrajů, naklepeme je a mírně osolíme z obou stran. Takto připravené plátky přeložíme na alobal, položíme na ně plátek šunky, sýra, na kolečka nakrájené rajče a doprostřed slabý plátek másla Celé zabalíme do alobalu, okraje pevně přitiskneme, aby nám při pečení šťáva nevytekla, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C péct.

Maso je hotové asi po 30 minutách pečení, opatrně tedy plech vyndáme, alobal zvrchu rozřízneme (pozor ať se nespálíte) a plátek přendáme na talíř. Polijeme vypečenou šťávou, která se z masa vypekla a zůstala v alobalové kapse.

ejmik autor receptu:

Alobalové překvapení

Počet přidaných receptů: 117

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Alobalové překvapení

Recept se nachází v 148 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Jozar
Vepřové 1223 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Alobalové překvapení

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Alobalové překvapení Jiřina 23.02.2014 17:40:52

    Připomíná mi to recept, na který si matně vzpomínám. Dávalo se tam krájené vepřové maso, cibule, brambory a párek. Moc mi to chutnalo. Ale už nevím, jak se recept jmenuje.

  • Komentář k receptu Alobalové překvapení veselamarie1 24.09.2013 14:05:30

    Je to moc dobré s bramborem i s rýží. Dala jsem libovější krkovičku. Ráda používám k vaření máslo, chuť mi připadá lahodnější a jemnější.

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Alobalové překvapení
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept